Cursussen MKI en CO2 reductie

Om handvatten te bieden, te informeren en inspireren over de oplossingen en innovaties die er nu al en zijn en in de nabije toekomst worden verwacht, start Betonvereniging in de eerste helft van 2023 een nieuwe reeks cursussen rond de thema’s: Milieukostenindicator (MKI) en CO2-reductie.

Wanneer je minder bekend bent met MKI, de opzet of achtergrond daarvan, dan is er de cursus ‘Introductie MKI’. Wil je meer kennis en inzicht over de handelingsperspectieven en de oplossingen om CO2-uitstoot te reduceren, volg dan de cursus ‘Introductie CO2-reductie’. Daarnaast biedt Betonvereniging een aantal praktijkgerichte cursussen die verder op de materie ingaan en je concrete handvaten geven:

De tijd van stilzitten is voorbij. Of zoals een van de docenten formuleerde: “… het is nu tijd om aan te pakken, want het moet en het kan”. Of je nu constructeur of ontwerper bent, technoloog, producent van bouwmaterialen en producten, aannemer, opdrachtgever, overheid of adviseur, er is altijd een cursus waarbij jij je kunt aansluiten.

Startmomenten vinden plaats tussen medio februari en april.

Meer informatie over de cursussen: cursusmagazine Betonvereniging  Of stuur een bericht naar opleidingen@betonvereniging.nl