Webinar Betonakkoord in beweging

Tijdens een uitzending van Studio Beton Digitaal op 18 september 2020 deed Jacqueline Cramer verslag van de vorderingen van de ondertekenaars van het Betonakkoord. Ook ging zij in gesprek met Jack Amesz van Gemeente Den Haag en Thies van der Wal van VBI.

Duurzaamheidsdoelen

Achter de schermen werken de zeven uitvoeringsteams en het opdrachtgeversoverleg van het Betonakkoord hard aan het instrumentarium waarmee alle spelers in de betonketen straks de gestelde duurzaamheidsdoelen tot 2030 gaan realiseren samen met opdrachtgevers en de bouwwereld.

Webinar

In het webinar vertelt Jack Amesz hoe Gemeente Den Haag duurzaam uitvraagt en tot welke vernieuwingen dat heeft geleid. Thies van der Wal, lid van de uitvoeringsteams CO2-reductie en Circulair ontwerpen, vindt dat we nu moeten doorpakken. Er kan namelijk al heel veel en we hoeven niet te wachten tot het hele instrumentarium klaar is. De uitzending is te bekijken op Webinar Betonakkoord in beweging.